۱۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

شمار کرونایی های کرمان به ۲۳۴ نفر رسید

شمار کرونایی های کرمان به ۲۳۴ نفر رسید

کرمان - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با مثبت شدن تست شش مورد جدید شمار بیماران مبتلا به کرونا در کرمان به ۲۳۴ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۹ مورد نمونه از سراسر استان کرمان در آزمایشگاه مرجع دانشگاه علوم پزشکی کرمان بررسی شد که از این تعداد شش مورد جدید به آمار استان اضافه شد.

وی مجموع آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان کرمان را ۲۳۴ مورد عنوان کرد و افزود: از شش مورد چهار مورد آقا و دو مورد خانم بوده که چهار مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دو مورد هم مربوط به دانشگاه علوم پزشکی سیرجان است.

شفیعی متوسط سنی این افراد را ۶۸ سال عنوان کرد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته موردی از فوتی در استان نداشتیم و تعداد کل بیمارانی که در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند ۲۵ نفر است.

وی با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته چهار بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان مرخص شده‌اند، افزود: امروز دو بیمار ترخصی برای ادامه روند درمان به نقاهتگاه منتقل شدند و بر این اساس مجموع آمار بستری در نقاهتگاه ۱۶ نفر است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: در حال حاضر ۳۸ مورد بستری مثبت قطعی در بیمارستان‌های سطح استان داریم. چهار مورد در «آی سی یو» و مابقی بیماران در بخش‌های ایزوله عفونی بستری هستند.

وی گفت: از ابتدای اپیدمی تا کنون تعداد کل موارد بستری قطعی کرونا ویروس ۱۸۸ نفر و کل موارد ترخیص شده ۱۲۵ نفر بوده است.

مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: طی روز گذشته ۴۱ مورد جدید بیمار حاد تنفسی در سطح بیمارستان‌های استان کرمان بستری شدند که ۴۰ مورد متحمل کووید ۱۹ بودند و برای نمونه گیری معرفی شدند. نمونه گیری از این افراد انجام شده و جواب آزمایش‌های آنها به تدریج مشخص می‌شود.

شفیعی با اشاره به اینکه از ابتدای اپیدمی تا کنون هزار و ۳۹۸ مورد تست تشخیصی برای کرونا در آزمایشگاه مرجع انجام داده‌ایم، افزود: مجموع بیماران حاد تنفسی از ابتدای اسفند تا امروز هزار و ۶۸۲ مورد است که از این تعداد هزار و ۱۲۲ مورد محتمل کووید ۱۹ بودند.

وی با اشاره به اینکه در موارد جدید امروز موردی از کادر بهداشتی و درمانی نداریم، گفت: این افراد سابقه سفر به استان‌های آلوده‌تر را ندارند و عمدتاً درگیری در سطح شهر و بر اثر رفت و آمد با اطرافیان رخ داده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: کم کم بحث درگیری در محل سکونت و در اثر تماس با اطرافیان یا حضور در محیط کاری در حال بروز است. زمانی که اپیدمی در فاز استقرار قرار می‌گیرد، تعداد موارد انتقال فرد به فرد در ارتباطات معمول بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه این شرایط کار کنترل اپیدمی را حساس‌تر می‌کند، تاکید کرد: لازم است در محیط بیرون و حتی داخل خانه نکات بهداشتی و مراقبتی را بیشتر توجه کنیم.

شفیعی گفت: برای قطع زنجیره انتقال و نزولی شدن سیر اپیدمی باید این نکات را بیشتر رعایت کنیم، مردم باید با دقت بیشتری آداب عطسه و سرفه، ضدعفونی و شستشوی مکرر دست‌ها، گندزدایی سطوح، فاصله گذاری اجتماعی، ماندن در خانه و قطع کردن تمامی رفت و آمدها حتی با افراد بسیار نزدیک را رعایت کنند.

شفیعی بیان کرد: وقتی یک بیماری واگیر پاندمی می‌شود، ممکن است تا زمان اعلام فروکش کردن آن از سوی سازمان‌های جهانی، چندین ماه یا حتی یک سال طول بکشد اما باید توجه داشت که درگیری از یک جا آغاز می‌شود و به تدریج سایر کشورها را در بر می‌گیرد.

وی ادامه داد: اپیدمی در مکان‌هایی که زودتر شروع شده کم کم در جمعیت فروکش می‌کند و مثل یک موج ادامه پیدا می‌کند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر اپیدمی در استان کرمان استقرار یافته است و هیچ منطقه پاکی نداریم، گفت: مدت زمان اپیدمی بستگی به رفتار مردم دارد.

وی با اشاره به اینکه در حالت خوشبینانه این اپیدمی تا پایان فروردین و در حالت بدبینانه تا خردادماه ادامه دارد، افزود: وضعیت اپیدمی به رفتارهای مردم بستگی دارد که با همین یک پیک فروکش کند یا اینکه در اثر رعایت نکردن با پیک‌های متعدد اپیدمی مواجه شویم.

کد خبر 4888555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha